De Helse Meute strips

Ogenblikje...
De Helse Meute

De Helse Meute Strips van:

Tekenaar: Højgaard Christian
Scenarist: Thirault Philippe
Uitgever : Medusa

Het aanbod aan zowel historische als fantasy – strips is zo groot dat je als auteur wel wat moeite moet doen om op te vallen tussen alle andere titels. Dat kan bijvoorbeeld door het genre van de historische strip te verweven met fantasy – elementen, en net dat is wat scenarist Philippe Thirault en tekenaar Christian Højgaard doen in De Helse Meute. Deze reeks speelt zich af in het Byzantijnse rijk ten tijde van keizer Justinianus. Het is een wereld die we (conform bijvoorbeeld televisiereeksen als ‘Rome’) leren kennen als een web van intriges, verraad, geweld en seks. Keizerin Theodora huurt de helse meute – een groep huurlingen met superheldenallures wiens glorie al wat vergaan is – in om een legendarische schat op te sporen. Het goed opgebouwde scenario van Thirault zorgt samen met het sprekende tekenwerk van Højgaard voor onderhoudende lectuur. (AG)

————————————————-

————————————————-

De Helse Meute Albums

De Helse Meute – 01 – De Gezellen Van De Arend
De Helse Meute – 02 – De Terugkeer Van De Harith
De Helse Meute – 03 – Het Geheim Van De Sibille
De Helse Meute – 04 – Het Hol Van Het Kwaad

————————————————-

Stripverhalen

De Helse Meute

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Helse Meute stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.