De Heldendaden Van Poison Ivy strips

Ogenblikje...
De Heldendaden Van Poison Ivy

De Heldendaden Van Poison Ivy Strips van:

Tekenaar: Berthet Philippe
Scenarist: Pennetier Yannick Le
Uitgever : Dargaud

De Heldendaden van Poison Ivy is een spin-off van de serie Pin-Up waarmee Berthet en Yann hoge ogen gooiden. In de serie Pin-Up is er in de eerste cyclus een tekenaar (gebaseerd op de beroemde Milton Caniff) die gedurende WO II een krantenstrip tekende over Poison Ivy, een zeer verleidelijke vamp die de vijand met één zoen kon overwinnen. Dit personage werd dus gebruikt voor deze spin – off. Kopers die een soortgelijk verhaal verwachten als de serie Pin – Up komen daarmee wel bedrogen uit. De spin – off is pure slapstick. Gestileerde slapstick… dat wel. Want de tekeningen van Berthet zijn weer om van te smullen. Los van Pin – Up Is De Heldendaden van Poison Ivy ook gewoon een vermakelijke reeks.

Poison Ivy is een meisje dat in de moerassen woont in Amerika. Een gemeenschap met eigen normen en waarden en waar voodoo de gewoonste zaak van de wereld is. Door omstandigheden raakt ze vergiftigd door de vergiftigde klimopplant Poison Ivy, maar ze overleeft. Voortaan is een zoen van haar lippen nu wel dodelijk! Als gevolg daarvan wordt ze geronseld voor een speciaal team van vrouwen met bijzondere krachten. De zogenaamde W.O.W., Women on War. Dit team voert in het geheim opdrachten uit voor de president van de Verenigde Staten, Franklin Delano Roosevelt. Een beetje naïef, maar toch doeltreffend weten de vrouwen hun opdrachten te vervullen.

————————————————-

————————————————-

De Heldendaden Van Poison Ivy Albums

Heldendaden Van Poison Ivy – 01 – Bloem Van De Bayou
Heldendaden Van Poison Ivy – 02 – Vliegende Tijgerinnen
Heldendaden Van Poison Ivy – 03 – Mazzel In Bir Hakeim

————————————————-

Stripverhalen

De Heldendaden Van Poison Ivy

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Heldendaden Van Poison Ivy stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.