De Hel Van De Pelgrams strips

Ogenblikje...
De Hel Van De Pelgrams

De Hel Van De Pelgrams Strips van:

Tekenaar: Bertail Dominique
Scenarist: Smolderen Thierry
Uitgever : Arboris

In de collectie ‘Lugubere verhalen’ verschijnen korte series (van verschillende auteurs) die helemaal niet zo griezelig zijn als bedoeld. Wel zijn alle albums getekend in een aantrekkelijke realistische stijl. Zo ook de nieuwe reeks ‘De hel van de Pelgrams’. De beroemde en tirannieke paleontoloog Milton Pelgram en zijn dochter keren na opgravingen in Mexico terug in Boston met een revolutionair fossiel. Tijdens een aardbeving is echter de schoonzoon van Pelgram onder verdachte omstandigheden overleden. Een nieuwe expeditie naar Mexico wordt belegd, waarbij Pelgram gezelschap krijgt van twee vrouwen (een jong, een oud) die elk eveneens een overleden familielid gaan zoeken. Stemmen van geesten begeleiden de opvarenden naar hun bestemming. Mysterieus is het allemaal wel, maar zeker niet eng. Wellicht breekt de hel pas echt los in het volgende deel, bij aankomst in Mexico.

————————————————-

————————————————-

De Hel Van De Pelgrams Albums

De Hel Van De Pelgrams – 01 – Wie Loopt Er Op Mijn Graf
De Hel Van De Pelgrams – 02 – Myra

————————————————-

Stripverhalen

De Hel Van De Pelgrams

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Hel Van De Pelgrams stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.