De Hagenridder strips

Ogenblikje...
De Hagenridder

De Hagenridder Strips van:

Tekenaar: Miller Mike S.
Scenarist: Martin George R.R.
Uitgever : Mynx

Uitgeverij Mynx lanceert een reeks Amerikaanse stripbewerkingen van bestsellers uit de fantasy – , sciencefiction – en horrorliteratuur. De Hagenridder mag de spits afbijten, een verhaal vol hoofse ridderheroïek naar de gelijknamige novelle van fantasyvedette George R.R. Martin.
De bewerking is van Ben Avery en Mike S. Miller, die het verhaal in zes oorspronkelijke comics opdeelden, hier allemaal gebundeld in een fraai uitgegeven boek. Millers tekenwerk is helder en efficiënt, maar de digitale kleuren doen nogal steriel aan. Het verhaal is meeslepend genoeg, al zullen liefhebbers van ietwat bloederiger en donkerder fantasy het waarschijnlijk een tikje soft vinden. Tja, George R.R. Martin heeft een hippieverleden, en Ben Avery is actief in het wereldje van de Christian comics , dus verwacht geen van de pagina’s spattend gorefest , wel een tot in de puntjes verzorgde, klassieke graphic novel .

De Hagenridder – 01 – Deel 01

————————————————-

Stripverhalen

De Hagenridder

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Hagenridder stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.