De Haas van Mars strips

Ogenblikje...
De Haas van Mars

De Haas van Mars Strips van:

Tekenaar: Parras Juan Antonio
Scenarist: Cothias Patrick
Uitgever : Farao, Talent

Vanaf de eerste pagina probeert men ‘hem’ het zwijgen op te leggen. Overal waar ‘hij’ komt vallen er doden. Is Le Gall, zoals hij door de pers en overheid genoemd wordt, wel echt de seriemoordenaar? Het enige dat hij kan doen, is vluchten en anderen proberen te overtuigen dat hij David Rutherford is, een overlevende astronaut…

Nadat je de eerste twee delen gelezen hebt, staan de spanningen hooggespannen voor de volgende delen. Gelukkig dat deel 3 en 4 aan de verwachtingen voldoen. Ook nu vallen er weer heel wat lijken, maar desondanks blijft het verhaal heel menselijk en slagen zowel Cothias als Parras erin om de lezers te blijven boeien. Wie speelt een spel met wie? We weten wie de haas is. Hij beweert teruggekeerd te zijn van een expeditie naar Mars, maar wie is dan de jager?

————————————————-

————————————————-

De Haas van Mars Albums

De Haas Van Mars – 01 – De Haas Van Mars 01
De Haas Van Mars – 02 – De Haas Van Mars 02
De Haas Van Mars – 03 – De Haas Van Mars 03
De Haas Van Mars – 04 – De Haas Van Mars 04
De Haas Van Mars – 05 – De Haas Van Mars 05
De Haas Van Mars – 06 – De Haas Van Mars 06
De Haas Van Mars – 07 – De Haas Van Mars 07
De Haas Van Mars – 08 – De Haas Van Mars 08
De Haas Van Mars – 09 – De Haas Van Mars 09

————————————————-

Stripverhalen

De Haas van Mars
Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Haas van Mars stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.