De Goden Van De Nijl strips

Ogenblikje...
De Goden Van De Nijl

De Goden Van De Nijl Strips van:

Auteur: Chrispeels Didier
Illustrator: Chrispeels Didier
Uitgeverij: Dark Dragon Books

Het is groot het feest voor de Godin Bastet. Hier komt zelfs de Koninklijke familie der Farao’s op af! Maar voor de katten is het andere koek! Hun hoge priesteres is verslagen door Noun en ze moeten nu een vervanger kiezen. Apoua, de baviaan, heeft gehoord dat er een wit katje zal worden gekozen. Voor de kat Nefertiti begint een nachtelijke reis langs duizenden gevaren
Crisse is gek op ‘heroic fantasy’ verhalen en mythologie. Hij ontpopt zich dan ook tot een zeer verdienstelijk verteller van de geschiedenis. Na zijn eerste wereldsucces: ‘Het Kristallen Zwaard’ vervolgde hij zijn reis als scenarist en tekenaar van de sagen: ‘Kookaburra’, ‘Atalante’ en ‘Luuna’. Met hem durfde kleurder Fred Besson het aan om dit meesterlijke epos vorm te geven.

De Goden Van De Nijl – 01 – De Goden Van De Nijl

————————————————-

Stripverhalen

De Goden Van De Nijl

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Goden Van De Nijl stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.