De Getekende strips

Ogenblikje...

De Getekende

De Getekende Strips van:

Tekenaar: Rollin Lucien
Scenarist: Dubois Pierre
Uitgeverij: Arboris

Het eerste album van de nieuwe, uit het Frans vertaalde stripreeks ‘De getekende’ is gesitueerd in een niet nader aangeduid (middeleeuws?) verleden op een evenmin nader aangeduide plaats. Een groep outlaws, bestaande uit deserteurs en dergelijke, trekt overal onheil stichtend rond om kinderen te roven, die door gruwelijke ‘plastische chirurgie’ tot dwergen en gedrochten verminkt worden, waarna ze tot vermaak van de hogere standen als hofnarren en curiositeiten verhandeld worden. De jonge hoofdpersoon Hutgin valt in handen en ondanks verwoede pogingen van zijn vader om hem te bevrijden, wordt ook hij verminkt. Hij weet zich met zijn lotgenoten echter te bevrijden en met deze zonderlinge groep zweert hij wraak. Op het moment dat die zal aanvangen eindigt het verhaal om in een volgend deel voortgezet te worden. Het met schokkende precisie realistisch getekend verhaal speelt zich af in een bizarre mythische wereld, waarvan men zich nauwelijks kan voorstellen dat lezers deze ter ontspanning zullen willen betreden.

————————————————-

————————————————-

De Getekende Albums

De Getekende – 01 – De Wraak Van Hutgin
De Getekende – 02 – De Sombere Taak
De Getekende – 03 – Eon Van De Sterren
De Getekende – 04 – Treo-Fell
De Getekende – 05 – De Zwarte Jachtmeester

————————————————-

Stripverhalen

De Getekende

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Getekende stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.