De Gesel Gods strips

Ogenblikje...

De Gesel Gods Strips van:

Tekenaar: Gàjic Aleksa
Scenarist: Mangin Valérie
Uitgever : Blitz, Talent

Mooi en zorgvuldig uitgegeven strip over een strijd tussen de Hunnen en Romeinen in het jaar 4305 na Christus. In kleine tekeningen, die beter tot hun recht zouden komen op groter formaat, vol details en in allerlei sfeervolle inkleuringen wordt de strijd weergegeven tussen Attila de Hun en Flavia, een Romeinse strijdster. Vele ingredienten uit oude mythen en sagen komen in dit verhaal bijeen. Vooral de strijd om Rome speelt een belangrijke rol. Verraad, intriges, allianties: alles wisselt in een rap tempo en de lezer wordt vaak op een verkeerd been gezet. De strijd die op diverse manieren in beeld wordt gebracht, is de ene keer futuristisch met ruimteschepen en een volgende keer gevechten van man tot man met zwaarden. Zo lijkt het de ene keer de vijfde eeuw en vervolgens is het de 44ste eeuw. Uiteindelijk blijkt het een gevecht te zijn tussen de goden die strijden om de controle van het heelal waarbij Saturnus de kwade genius is. Een verhaal vol mythen in een origineel jasje, zeker geschikt voor liefhebbers van fantasyboeken, maar ditmaal met tekeningen.

————————————————-

————————————————-

De Gesel Gods Albums

De Gesel Gods – 01 – Morituri Te Salutant
De Gesel Gods – 02 – Dies Irae
De Gesel Gods – 03 – Urbi Et Orbi
De Gesel Gods – 04 – Vae Victis
De Gesel Gods – 05 – Dei Ex Machina
De Gesel Gods – I01 – De Gesel Gods

Enkel beschikbaar in het Frans:

Le Fléau des Dieux – T06 – Exit

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Gesel Gods stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.