De Geheime Dagboeken Van Het Vaticaan strips

Ogenblikje...
De Geheime Dagboeken Van Het Vaticaan

De Geheime Dagboeken Van Het Vaticaan Strips van:

Tekenaar: Popescu Augustin
Scenarist: Loiselet Hervé
Uitgever : Saga

In 2009 verscheen het eerste deel van de serie ‘De geheime dagboeken van het Vaticaan’ (Les carnets secrets du Vatican). In deze serie staan drie jonge vrouwen centraal. Ze worden geconfronteerd met gebeurtenissen die hun oorsprong vinden in zowel de Bijbel, als de geschiedenis. Als schrijver van de serie staat de naam Novy vermeldt. Er is geen vaste tekenaar, ieder deel wordt door iemand anders geillustreerd.
Novy is een pseudoniem van Hervé Loiselet. Hij werd geboren in Duitsland maar bracht een groot deel van zijn leven door in Frankrijk. Hij studeerde rechten en geschiedenis Loiselet kwam terecht in de reclamewereld. Hij begon ook een eigen bedrijf, Halloween Concept, dat games, romans en gespecialiseerde tijdschriften op de markt brengt. Loiselet is een duizendpoot met een groot aantal passies, waaronder muziek.
De tekenaar van het eerste album heet Augustin Popescu. Nu is er over deze tekenaar eigenlijk niet zoveel te vinden. Ook niet over de tekenaar van het tweede deel, namelijk Dan Popescu. Voor zover ik weet zijn dit twee broers uit Roemenië. Dan Popescu tekende ook al de serie ‘Drakenbloed’.

————————————————-

————————————————-

De Geheime Dagboeken Van Het Vaticaan Albums

De Geheime Dagboeken Van Het Vaticaan – 01 – De Val Van De Hemel
De Geheime Dagboeken Van Het Vaticaan – 02 – De Sint – Jakobsweg

Enkel beschikbaar in het Frans:

Les carnets secrets du Vatican – T03 – Sous la montagne
Les carnets secrets du Vatican – T04 – Les Tenailles
Les carnets secrets du Vatican – T05 – Le baton de Moise

————————————————-

Stripverhalen

De Geheime Dagboeken Van Het Vaticaan

De Geheime Dagboeken Van Het Vaticaan

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Geheime Dagboeken Van Het Vaticaan stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.