De Franse Indiaan strips

Ogenblikje...
De Franse Indiaan

De Franse Indiaan Strips van:

Tekenaar: Ramaïoli Georges
Scenarist: Durand René
Uitgever : Dupuis

Het eerste album van deze nieuwe stripreeks vangt aan in het jaar 1871 in Frankrijk op het moment dat de Parijse Commune bloedig wordt neergeslagen. De hoofdpersoon, een Franse arts tevens bioloog, vlucht naar Amerika en zondert zich daar af aan de rand van de beschaafde wereld. Hij wordt als “Begraven hart” door de Sioux opgenomen en krijgt een kind bij een Indiaanse. Allengs raakt hij betrokken bij de massale indianenslachtingen om aan het eind alleen met zijn dochtertje achter te blijven. Een strip vol liefde voor de natuur met magische trekken en opvallende flashbacks. Het tekenwerk kent wat zwakke kanten, maar het is sfeervol en afwisselend.

————————————————-

————————————————-

De Franse Indiaan Albums

De Franse Indiaan – 01 – De Franse Indiaan
De Franse Indiaan – 02 – De Begraven Maan

Enkel beschikbaar in het Frans:

L’ Indien Français – T03 – Le Scalp Et La Peau
L’ Indien Français – T04 – Traques
L’ Indien Français – T05 – Le Chasseur Des Solitudes
L’ Indien Français – T06 – Bois Brule
L’ Indien Français – T07 – Grondements
L’ Indien Français – T08 – Hurlements

————————————————-

Stripverhalen

De Franse Indiaan

De Franse Indiaan

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Franse Indiaan stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.