De Familie Backeljau strips

Ogenblikje...
De Familie Backeljau

De Familie Backeljau Strips van:

Tekenaar: Michiels Dirk, Morjaeu Luc
Scenarist: Wyns Luk
Uitgever : Inodis

De Familie Backeljau was een komisch Vlaams televisieprogramma, geschreven door Luk Wyns en uitgezonden tussen 1994 en 1997. Wyns speelde zelf ook verscheidene rollen in de reeks. De serie werd uitgezonden door de Belgische zenders VTM/KanaalTwee. Er werden zestig afleveringen gemaakt. De serie bracht de kijker vooral simpele, platvloerse en absurde humor. De familie was gebaseerd op een stereotiep marginaal gezin. Vrijwel alle personages in de reeks spraken plat Antwerps dialect.

De familie Backeljau duikt nog regelmatig op in de reclamespots van de doe – het – zelfketen Gamma

De Familie Backeljau – 01 – Te Land, Ter Zee En In De Ruimte

————————————————-

Stripverhalen

De Familie Backeljau

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Familie Backeljau stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.