De Erfenis van de Duivel strips

Ogenblikje...
De Erfenis van de Duivel

De Erfenis van de Duivel Strips van:

Tekenaar: Gastine Paul
Scenarist: Félix Jérôme
Uitgever : Saga

Parijs, 1938.
De liefde bestaat en Constant heeft haar ontmoet. Ze heet Juliette. Na een nacht in haar gezelschap, verdwijnt de schone spoorloos. Vijf jaar later ziet hij het meisje afgebeeld op de reproductie van een zeventiende – eeuws schilderij, “De Herders van Arcadia”, dat hij koopt voor grof geld.
Om meer duistere redenen zijn ook enkele getrouwen van de Führer geïnteresseerd in het doek. Zij zijn ervan overtuigd dat het een geheim bewaart dat toegang geeft tot de kracht van de duivel zelf. En zij zijn tot alles in staat om hun doel te bereiken…
Félix schreef ondermeer het scenario voor ‘Een stap naar de sterren'(Talent – Toog)

————————————————-

————————————————-

De Erfenis van de Duivel Albums

De Erfenis Van De Duivel – 01 – Rennes – Le – Chateau
De Erfenis Van De Duivel – 02 – Het Geheim Van De Mont-Saint-Michel
De Erfenis van De Duivel – 03 – Rex Mundi
De Erfenis Van De Duivel – 04 – De Apocalyps

————————————————-

Stripverhalen

De Erfenis van de Duivel

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Erfenis van de Duivel stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.