De Eenhoornridder strips

Ogenblikje...
De Eenhoornridder

De Eenhoornridder Strips van:

Tekenaar: Escalada Guillermo G.
Scenarist: Piatzszek Stéphane
Uitgeverij: Dark Dragon Books

Afgerond verhaal. Een ridder op zoek naar de zin van zijn bestaan. Een buitengewoon bijzonder avontuur, haarscherp in beeld gebracht door Stéphane Piatzszek op basis van een magnifiek verhaal van Guillermo G. Escalada. Een dramatisch verhaal over vernietiging en verlossing, over droom en wedergeboorte. 1346, de slag bij Crécy. Kruisridder Juan Heredia geeft zijn paard aan de koning van Frankrijk als deze zijn eigen rijdier verliest. Nu staat hij alleen op het slagveld, omringd door vijanden. Ondanks zijn dappere verzet delft hij langzaam maar zeker het onderspit tegen de talrijke tegenstanders. Kort voor hij het bewustzijn verliest krijgt hij een visioen dat een eenhoorn hem doorboort. De veldslag heeft enorme gevolgen. Hij markeert niet alleen het begin van de Honderdjarige Oorlog, maar heeft ook ridder Heredia volledig van slag gebracht. Hij raakt bezeten van zijn verontrustende ervaring en gaat verwoed op zoek naar de eenhoorn in kwestie. Hij moet weten waarom hij nog leeft.

De Eenhoornridder – 01 – De Eenhoornridder

————————————————-

Stripverhalen

De Eenhoornridder

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Eenhoornridder stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.