De Donkere Toren strips

Ogenblikje...
De Donkere Toren

De Donkere Toren Strips van:

Tekenaar: Isanove Richard, Lee Jae
Scenarist: David Peter, Furth Robin, King Stephen
Uitgever : L

De Donkere Toren reeks van Stephen King moeten we niet meer aan veel mensen voorstellen hier. De reeks gaat over Roland Deschain die in een wereld vol oude techologie en dodelijke nieuwe magie op zoek is naar de Donkere Toren. De reeks telt 7 boeken die over een periode van 25 jaar zijn verschenen, waarvan het laatste deel in 2004.

In 2008 brengt de uitgeverij L nu een verstipping uit van deze boekenreeks. Het eerste deel zijn “De Jonge Jaren van de scherpschutter”. Hier gaat het over de jonge jaren van Roland waarnaar in de boeken maar vaag word verwezen.

De strip word getekend door Jae Lee, de scenarist Peter David in samenwerking met King – kenner Robin Furth en het geheel is bedacht door Stephen King zelf.

Het zal een strip zijn waar je even zoet mee bent want hij telt 192 pagina’s

————————————————-

————————————————-

De Donkere Toren Albums

De Donkere Toren – 01 – De Jonge Jaren Van De Scherpschutter
De Donkere Toren – 02 – De Lange Weg Naar Huis
De Donkere Toren – 03 – Verraad
De Donkere Toren – 04 – De Val Van Gilead
De Donkere Toren – 05 – De Slag Bij Jericho Hill

————————————————-

Stripverhalen

De Donkere Toren

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Donkere Toren stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.