De Derde Zoon Van Rome strips

Ogenblikje...
De Derde Zoon Van Rome

De Derde Zoon Van Rome Strips van:

Tekenaar: Loyvet Pierre, Nenadov Dejan
Scenarist: Moënard Laurent
Uitgeverij: Daedalus

De zwarte orde die heeft gezworen Rome te vernietigen! We kennen de legende over het ontstaan van Rome, gesticht door de tweeling Romulus en Remus, vruchten van de vereniging van Mars en de Vestaalse maagd Rhea Silvia, gered uit de Tiber en opgevoed door een wolvin. Maar we weten niet dat een ander kind werd geboren uit de gedwongen vereniging van Rhea met haar oom Amulius. Deze derde zoon en zijn partizanen staan aan de oorsprong van een geheime orde die de geschiedenis van Rome voorgoed gaat beïnvloeden en veranderen. Het bestaan van een derde kind, naast Romulus en Remus, werpt een ander licht op de geschiedenis van Rome!

————————————————-

————————————————-

De Derde Zoon Van Rome Albums

De Derde Zoon Van Rome – 01 – Martius
De Derde Zoon Van Rome – 02 – Eunus, De Eerste Spartacus

————————————————-

Stripverhalen

De Derde Zoon Van Rome

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Derde Zoon Van Rome stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.