De Delicatesse strips

Ogenblikje...
De Delicatesse

De Delicatesse Strips van:

Tekenaar: Bonin Cyril
Scenarist: Bonin Cyril, Foenkinos David
Uitgeverij: Ballon Media

Verstripping van de gelijknamige succesroman van David Foenkinos: meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren in Frankrijk, bestseller in vele andere talen waaronder het Nederlands, overladen met literaire prijzen en verfilmd met Audrey Tautou in de hoofdrol. Een bitterzoet verhaal, subtiel verbeeld door Cyril Bonin. Nathalie en François zijn een dolgelukkig jong koppel. Het leven lacht hen toe. Tot François omkomt in een ongeluk … Het verdriet van de knappe weduwe snijdt diep en treft haar als een ongeneeslijke ziekte. De onverwachte dood van haar man lijkt haar liefde voor altijd te hebben verzegeld. Nathalie sluit zich af van de wereld en is blind voor de aandacht van mannen. Maar de chemie van de liefde is fabelachtig en uiteindelijk onweerstaanbaar. Nathalie en haar sullige collega Markus beleven een hevige romance, eerst nog verstijfd uit angst om voor elkaar te vallen, tot ze zich helemaal aan elkaar overgeven.

De Delicatesse – 01 – De Delicatesse

————————————————-

Stripverhalen

De Delicatesse

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Delicatesse stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.