De Clan Van De Draak strips

Ogenblikje...

De Clan Van De Draak Strips van:

Tekenaar: Suro Michel
Scenarist: Corberand Éric
Uitgever : Talent

Na het succes van De Zang Van De Vampiers en Meesters Van Het Spel komt Corbeyran nu met De Clan Van De Draak op de proppen.

De heks Smerald helpt kasteelheer Payen tot tweemaal toe uit de nesten. De eerste keer overwint ze de onvruchtbaarheid van zijn vrouw Gwenaldren. De tweede keer redt ze zowel kind als moeder bij de bevalling. Uiteraard staat hier iets tegenover. Smerald wil een kind van Payen en deze heeft weinig andere keuze dan toestemmen. Maar is het enkel dat wat Smerald wou? Of heeft ze zonder dat Payen zich ervan bewust was, zich nog meer toegeëigend? Want bij de bevalling werd Gwenaldren als in een visioen gekweld door kobolds die haar zoon, Abeau, ontvoerden. De jongen blijkt tevens een gek te zijn. Volgens Smerald schuilt in hem zelfs het Kwaad en moet hij gedood worden.

Het is nu een feit dat Corbeyrans vorige series uitgegeven door Talent geen toevalstreffers waren.

————————————————-

————————————————-

De Clan Van De Draak Albums

De Clan Van De Draak – 01 – Tol
De Clan Van De Draak – 02 – Brandstapel
De Clan Van De Draak – 03 – Godsgericht
De Clan Van De Draak – 04 – De Voorspelling
De Clan Van De Draak – 05 – Het Geheim
De Clan Van De Draak – 06 – Vergeten

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Clan Van De Draak stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.