De Blauwe Verten strips

Ogenblikje...

De Blauwe Verten Strips van:

Tekenaar: Brahy Luc
Scenarist: Giroud Frank
Uitgever : Daedalus

Een vliegtuigstrip met tekeningen van Luc Brahy in kleur en teksten van Frank Giroud in balloons, het eerste deel van de nieuwe serie ‘De blauwe verten’. Het is een geromantiseerd verhaal over de begintijd van de luchtvaart in Frankrijk. Het is januari 1908. Twee jongemannen met een passie voor ‘zwaarder dan lucht’ – toestellen storten zich op de bouw van een vliegtuig. Na vele pogingen lukt het een toestel lang genoeg in de lucht te houden om te proberen, eind 1908, het Kanaal naar Engeland over te steken. Met fatale gevolgen. Een spannend verhaal, goed getekend.

————————————————-

————————————————-

De Blauwe Verten Albums

De Blauwe Verten – 01 – De Pioniers
De Blauwe Verten – 02 – Penelope
De Blauwe Verten – 03 – Parijs – Madrid

Enkel beschikbaar in het Frans:

Les Champs d’Azur – T4 – Sarabande à la turque

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Blauwe Verten stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.