De Blauwe Hagedis strips

Ogenblikje...
De Blauwe Hagedis

De Blauwe Hagedis Strips van:

Tekenaar: Roels Benoit
Scenarist: Roels Benoit
Uitgever : Farao, Talent

Na haar avonturen met de verminkte man op zee ( eerste twee delen), besluit Ellen Olivier haar leven een nieuwe wending te geven. Ze is namelijk schilder geworden. Op haar eerste tentoonstelling komt ze Lloyd Eckelton tegen aan wie ze haar eerste werk verkoopt. Na deze heuglijke gebeurtenis besluit Ellen om haar leraar en intussen goede vriend Luke op te zoeken in de Provence. Wanneer ze daar aankomt, blijkt dat Luke en Lloyd Eckelton een gemeenschappelijk verleden hebben. Een heel duister verleden. Ellen heeft dan misschien wel haar leven een nieuwe wending gegeven, maar een ding is ze niet kwijtgeraakt: de strategie van de blauwe hagedis, vluchten als het moeilijk wordt!

Kleurrijke thriller, al even kleurrijk als de rode klaprozen in de wei op het schilderij van Luke… Hé, maar dat zijn helemaal geen klaprozen?!

————————————————-

————————————————-

De Blauwe Hagedis Albums

De Blauwe Hagedis – 01 – Dodelijk Weerzien
De Blauwe Hagedis – 02 – Met Gebonden Handen
De Blauwe Hagedis – 03 – Bloedbloemen
De Blauwe Hagedis – 04 – De Glimlach Van De Wolf
De Blauwe Hagedis – 05 – Het Bondgenootschap Van De Krokodil
De Blauwe Hagedis – 06 – Het Lokaas

————————————————-

Stripverhalen

De Blauwe Hagedis

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Blauwe Hagedis stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.