De Blanke Lama strips

Ogenblikje...
De Blanke Lama

De Blanke Lama Strips van:

Tekenaar: Bessis Georges
Scenarist: Jodorowsky Alejandro
Uitgever : Arboris

De kleine Gabriel is een blank jongetje dat in Tibet opgroeit en in het Lama – klooster wil intreden. Na zware beproevingen bemerkt hij dat de monniken door en door verdorven zijn en alles doen wat de religie hun verbiedt. De misdadige Migmar heeft het op zijn leven voorzien, en als Gabriel op de vlucht slaat is het zijn oude leermeester die zich over hem ontfermt. Hij snijdt Gabriels tongriem door waardoor deze een hogere staat van bewustzijn bereikt. Wat voor voordelen dat heeft wordt in een komend deel uit deze serie verteld. ‘De Blanke Lama’ is een zeer fraai getekende strip in prachtige kleuren, die in realistische, soms psychedelische beelden de wereld van de Tibetaanse kloosterlingen in beeld brengt alsof het een spannende avonturenfilm is. De strip is boeiend en afwisselend, en valt op door de originaliteit en geraffineerde verbeeldingskracht, die vooral de wat oudere jeugd zal aanspreken. De strip is ook op zichzelf leesbaar, maar hoort in een serie van meer boeken. – D. v.d. Boogerd.

————————————————-

————————————————-

De Blanke Lama Albums

De Blanke Lama – 01 – De Openbaring
De Blanke Lama – 02 – Het Tweede Gezicht
De Blanke Lama – 03 – De Drie Oren
De Blanke Lama – 04 – De Vierde Stem
De Blanke Lama – 05 – De Open En Gesloten Hand
De Blanke Lama – 06 – Driehoeken Van Water En Vuur

Enkel beschikbaar in het Frans:

La Légende Du Lama Blanc – T01 – La Roue Du Temps
La Légende Du Lama Blanc – T02 – La Plus Belle Illusion

————————————————-

Stripverhalen

De Blanke Lama

De Blanke Lama

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Blanke Lama stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.