De Beul strips

Ogenblikje...
De Beul

De Beul Strips van:

Tekenaar: Carette Julien
Scenarist: Gabella Mathieu
Uitgeverij: Daedalus

Zijn naam doet heel Parijs sidderen en beven. Zijn naam weerklinkt door heel het land. Zijn geschiedenis wordt gefezeld bij het stoffelijke overschot van zijn slachtoffers. Er wordt gezegd dat hij hen kan ontbieden op het uur en de plek die hij heeft gekozen. En dat zij geen weerstand kunnen bieden. En dat zij allemaal komen, om te vallen door zijn zwaard. De Parijzenaars noemen dat ‘het Uur van de Beul’. Hijzelf noemt dat ‘de Gave’. Hij is de erfgenaam van een eeuwenoude traditie. Hij weet dat anderen, lang voor hem, ook over de gave beschikten. Maar hij is de laatste, de enige… dacht hij. Hij dacht de gezant van God te zijn. Dat was zijn eerste vergissing. Nieuw drieluik waarin de Beul, een vigilante die Parijs onder zijn vleugels neemt, tegenstand krijgt van ‘De Nar’!

————————————————-

————————————————-

De Beul Albums

De Beul – 01 – Goddelijke Gerechtigheid?
De Beul – 02 – Maskerade

————————————————-

Stripverhalen

De Beul

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Beul stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.