De Ballade Van Dusty strips

Ogenblikje...
De Ballade Van Dusty

De Ballade Van Dusty Strips van:

Tekenaar: Goulesque Gilles
Scenarist: Ducoudray Aurélien
Uitgeverij: Saga

Gewapend met een eenvoudig fototoestel en een verteltalent reist een kind door het Amerika van de jaren 1930. De familie van Dusty wordt onteigend en moet bij de buren gaan wonen. Het meisje vindt dat niet erg, want haar vader trok naar Washington om met duizenden betogers verhaal te halen bij de president . Maar het duurt te lang. Ze besluit hem achterna te gaan! Op de spoorwegen waar de beruchte hobo’s, de spoorwegzwervers, zich ophouden, op stoffige wegen van het Amerika tijdens de Grote Depressie, ontmoet Dusty de een na de ander en gaat mee met tal van iconische figuren, echte of fictieve, uit de Amerikaanse maatschappij van de eerste helft van de twintigste eeuw. Deel 1 van tweeluik door de scenarist van Moeder Rusland, De honden van Pripyat en Te mooi om waar te zijn.

————————————————-

————————————————-

De Ballade Van Dusty Albums

De Ballade Van Dusty – 01 – Boxcar Bertha
De Ballade Van Dusty – 02 – Onder De Hoede Van De Freaks

————————————————-

Stripverhalen

De Ballade Van Dusty

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Ballade Van Dusty stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.