De Azuren Boeddha strips

Ogenblikje...
De Azuren Boeddha

De Azuren Boeddha Strips van:

Tekenaar: Cosandey Bernard
Scenarist: Cosandey Bernard
Uitgever : Dupuis

Wanneer de tuinman van de voorname Britse familie Cardboard op zoek gaat naar zijn Tibetaanse familie, verstopt zoon Gifford zich aan boord. Het is 1963 en de Chinese aspiraties ten aanzien van Tibet nemen stilaan onrustwekkende vormen aan. In deze woelige periode belandt Gifford uiteindelijk in een afgelegen klooster waar hij kennismaakt met de legende van de azuren boeddha. Ook de mooie hogepriesteres Lhahl ontsnapt niet aan zijn oog en zo ontvouwt zich een drama dat in het tweede deel van deze reeks zijn afloop zal kennen.

————————————————-

————————————————-

De Azuren Boeddha Albums

De Azuren Boeddha – 01 – Deel 01
De Azuren Boeddha – 02 – Deel 02

De Azuren Boeddha – I01 – Integrale Uitgave

————————————————-

Stripverhalen

De Azuren Boeddha

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Azuren Boeddha stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.