De Avonturen Van Rik Rolluik strips

Ogenblikje...
De Avonturen Van Rik Rolluik

De Avonturen Van Rik Rolluik Strips van:

Tekenaar: Oosterveer Minck
Scenarist: Ritstier Willem
Uitgever : Bee Dee

Tussen 1999 en 2001 verschenen in het Suske & Wiske weekblad drie avonturen van de jonge, klungelige privé – detective Rick Rolluik. Gelukkig wordt hij gecompenseerd door zijn slimme assistente Lynn Longh. Deze verhalen zijn nu gebundeld in het album Gedonder!. Ook verscheen er een vierde, niet eerder gepubliceerd verhaal in Bliksems!. Met zwart – witte karikaturale tekeningen. Ongecompliceerde verhalen met humor voor 10 jaar en ouder.

De Avonturen Van Rick Rolluik – 01 – Bliksems!
De Avonturen Van Rick Rolluik – 02 – Gedonder!

————————————————-

Stripverhalen

De Avonturen Van Rik Rolluik

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Avonturen Van Rik Rolluik stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-





U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.