De Avonturen Van Red Rat strips

Ogenblikje...
De Avonturen Van Red Rat

De Avonturen Van Red Rat Strips van:

Tekenaar: Weert Johannes van de
Scenarist: Weert Johannes van de
Uitgever : Raket

De strips van RedRat brengen in het begin van de jaren ’80 het leven van krakend en actievoerend Nederland in beeld. RedRat loopt in de albums deel 1 tot en met 10 dwars door het strijdtoneel en geeft ironische en cynische commentaren op de samenleving en op de acties tegen woningnood en onrecht. RedRat is bepaald geen held, eerder een onschuldige voorbijganger die door maatschappelijke strubbelingen van hot naar her, en van het kastje naar de muur wordt gedreven.

————————————————-

————————————————-

De Avonturen Van Red Rat Albums

De Avonturen Van Red Rat – 00 – Deel 00
De Avonturen Van Red Rat – 01 – Deel 01 & 02
De Avonturen Van Red Rat – 02 – Deel 03 & 04
De Avonturen Van Red Rat – 03 – Deel 05 & 06
De Avonturen Van Red Rat – 04 – Deel 07 & 08
De Avonturen Van Red Rat – 05 – Deel 09 & 10
De Avonturen Van Red Rat – 06 – Deel 11 & 12
De Avonturen Van Red Rat – 07 – Deel 13 & 14

————————————————-

Stripverhalen

De Avonturen Van Red Rat

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Avonturen Van Red Rat stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.