De Aquanauten strips

Ogenblikje...
De Aquanauten

De Aquanauten Strips van:

Tekenaar: Mallié Vincent, Parnotte Joël
Scenarist: Mallié Vincent, Parnotte Joël
Uitgever : Blitz Talent

et rustige leven in het wetenschappelijke station Physilia, vijfhonderd meter onder de zeespiegel van de Noord – Atlantische Oceaan, is voorbij wanneer Amerikaanse militairen er een geheime opdracht komen uitvoeren. De geologen zien de soldaten het liefst onmiddellijk vertrekken, maar zetten hun onderzoekswerk nauwgezet voort. Maar wanneer er een moord op een militair gepleegd wordt, voelen de wetenschappers zich zelf niet meer veilig en het wantrouwen tegenover de pottenkijkers groeit. Nando Mc Rae is getuige van een nieuwe moord op een soldaat, maar wanneer hij met zijn verhaal op de proppen komt, wordt hij linea recta naar een psychiater gestuurd. De vermoorde soldaat, Naha, is volgens de legerleiding springlevend en terug naar de bewoonde wereld gestuurd. Mc Rae gelooft er niks van en is ervan overtuigd dat het leger iets verzwijgt. De geoloog gaat zelf op zoek naar de waarheid.

————————————————-

————————————————-

De Aquanauten Albums

De Aquanauten – 01 – Physilia
De Aquanauten – 02 – De Container
De Aquanauten – 03 – Het Verbond

————————————————-

Stripverhalen

De Aquanauten

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Aquanauten stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.