De Almanak strips

Ogenblikje...
De Almanak

De Almanak Strips van:

Tekenaar: Servais Jean – Claude
Scenarist: Servais Jean – Claude
Uitgever : Casterman

In de loop der jaren heeft Servais een unieke, meteen herkenbare vertel- en tekenstijl ontwikkeld, waarin mystiek, natuur en erotiek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De verhalen in dit album volgen de maanden in de tweede helft van het jaar, van juli tot december. Ze verschenen oorspronkelijk in het zwart-wit, sinds lang niet meer verkrijgbaar en werden speciaal voor deze uitgave ingekleurd door Guy Raives. Zoals bij herlezing zal blijken hebben Servais’ verhalen na al die jaren nog niets aan kracht ingeboet.

De Almanak – 01 – De Almanak

De Almanak – A01 – Deel 1
De Almanak – A02 – Deel 2

————————————————-

Stripverhalen

De Almanak
Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Almanak stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.