De Aantekeningen Van Darwin strips

Ogenblikje...

De Aantekeningen Van Darwin Strips van:

Tekenaar: Ocaña Eduardo
Scenarist: Runberg Sylvain
Uitgever : Lombard

Een nieuwe reeks rond de man die “The Origin of Species” heeft geschreven. Darwin, geboren in 1809 en overleden in 1882. Hij was een Engels natuuronderzoeker, bioloog en geoloog en vooral bekend van zijn theorie dat evolutie van soorten wordt gedreven door natuurlijke selectie. Tijdens een onderzoekreis met het schip de Beagle bezocht Darwin zowat de halve wereldbol en ontdekte hij verschillende diersoorten die hij in de rest van zijn leven zou blijven onderzoeken en classificeren. Hij bestudeerde de plaatselijke dieren, planten, fossielen en geologie.
We zeggen en schrijven 1860. In de mijnstad Yorkshire gebeuren enkele gruwelijk moorden, gepleegd door een op hol geslagen roofdier. De Britse regering vraagt aan Charles Darwin, zijn verleden in gedachten houdend, om deze moorden te onderzoeken. En ook al heeft het gros van de critici ernstige twijfels over de kunde van Darwin, toch komt hij steeds dichter en dichter bij de waarheid.
Het verhaal is meeslepend, intrigerend en spannend. Het einde is pas het begin. Dit eerste deel bezorgt je een ongemakkelijk gevoel. En laat ons duidelijk zijn dat dit positief bedoeld is. Je krijgt nooit het gevoel van “Déjà vu” zoals onze Amerikaanse vrienden dit verwoorden. Spannend tot het einde en uitkijken naar het tweede deel.

————————————————-

————————————————-

De Aantekeningen Van Darwin Albums

De Aantekeningen Van Darwin – 01 – Het Oog Van De Kelten
De Aantekeningen Van Darwin – 02 – Een Beest Sterft
De Aantekeningen Van Darwin – 03 – De Aard Van Het Beest

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Aantekeningen Van Darwin stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.