Cycloop strips

Ogenblikje...
Cycloop

Cycloop Strips van:

Tekenaar: Jacamon Luc
Scenarist: Nolent Alexis
Uitgever : Casterman

Twee jaar geleden zette tekenaar Luc Jacamon een streep onder de originele en succesvolle strip De Killer , een mini – reeks van vijf psychologische thrillers over een huurmoordenaar. Jacamon had het gehad met dat onderwerp en wilde niet in herhaling vallen. Veel stripliefhebbers waren ervan overtuigd dat Jacamon wel zou zwichten voor het geld, maar dat lijkt voorlopig niet het geval. Met Cycloop is hij begonnen aan een nieuwe stripreeks die het succes van De Killer wel eens zou kunnen evenaren, want ook in deze nieuwe reeks wordt een sterk gegeven gekoppeld aan degelijk vakmanschap.

————————————————-

————————————————-

Cycloop Albums

Cycloop – 01 – De Huurling
Cycloop – 02 – De Held
Cycloop – 03 – De Rebel
Cycloop – 04 – De Strijder

————————————————-

Stripverhalen

Cycloop

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Cycloop stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.