Conceptions strips

Ogenblikje...

Conceptions Strips van:

Tekenaar: Royo Luis
Scenarist: Royo Luis
Uitgeverij: Het Raadsel

Grafisch kunstenaar Royo publiceerde een aantal boeken met welhaast fotografisch natuurgetrouwe erotische kleurentekeningen van jonge vrouwen. Nu ligt een met zorg uitgegeven verzameling geacheveerde potloodschetsen voor, waarvan een zestal ingekleurd. Deels zijn het studies voor opdrachten als boekomslagen of andere illustraties, deels schetsen voor eigen plezier getekend. Leidend thema in al zijn werk is erotiek, een heel enkele keer seks. Het merendeel van de tekeningen betreft uitdagende, sensuele vrouwen met ontblote borsten, soms als elf weergegeven, of in een setting van sciencefiction of sword-and-sorcery. Zoals auteur in een van zijn zeventien kolommetjes tekst zegt, bieden de laatste thema’s de mogelijkheid de vlucht uit het alledaagse volledig te benutten. Ook geeft hij uitleg hoe bijvoorbeeld keuze van invalshoek, maar ook thematiek de spanning van een illustratie kunnen opvoeren. Met afbeeldingen van een onschuldig kind en heroische ridderfiguren laat hij zien het vak van illustrator tot in de puntjes te beheersen. Vooral kijkplezier voor liefhebbers van erotische tekeningen.

————————————————-

————————————————-

Conceptions Albums

Conceptions – 01 – Conceptions 1
Conceptions – 02 – Conceptions 2

————————————————-

Stripverhalen


Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Conceptions stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.