Conan De Weg Der Koningen strips

Ogenblikje...
Conan De Weg Der Koningen

Conan De Weg Der Koningen Strips van:

Tekenaar: Hawthorne Mike, Wheatley Doug
Scenarist: Thomas Roy
Uitgever : Dark Dragon Books

Deze Conan reeks is een achtbaan van avonturen die geen enkele Conan fan zal willen missen!
Als Conan zijn vrouwelijke metgezel, Olivia, voor een paar uur achterlaat in een achteraf gelegen herberg, denkt hij dat ze veilig is onder de hoede van de lokale danseres. Helaas heeft Olivia nogal een grote mond als ze gedronken heeft. Het nieuws dat ze van koninklijke komaf is gaat als een lopend vuurtje rond. Dat verandert de gemoedelijke herberg in een, nogal natte, dodelijke val aangezien de herberg gebouwd is op een ondergronds meer waar een prehistorisch watermonster huist.

————————————————-

————————————————-

Conan De Weg Der Koningen Albums

Conan De Weg Der Koningen – 01 – Deel 1
Conan De Weg Der Koningen – 02 – Deel 2
Conan De Weg Der Koningen – 03 – Deel 3
Conan De Weg Der Koningen – 04 – Deel 4
Conan De Weg Der Koningen – 05 – Deel 5
Conan De Weg Der Koningen – 06 – Deel 6

————————————————-

Stripverhalen

Conan De Weg Der Koningen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Conan De Weg Der Koningen stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.