Codex Angelicus strips

Ogenblikje...
Codex Angelicus

Codex Angelicus Strips van:

Tekenaar : Bourgouin Mickaël
Scenarist : Gloris Thierry
Uitgeverij : Daedalus

Historisch en esoterisch strip, dat omstreeks 1900 speelt. In Parijs heeft een seriemoordenaar voor de zeventiende keer toegeslagen! Een jonge vrouw wordt vermoord teruggevonden, met verwijderd hart, op de straatstenen van Parijs in de Belle Epoque. Maar daar blijft het niet bij: een nieuw slachtoffer wordt ontdekt met opengesneden buik. De commissaris die de zaak moet onderzoeken, staat voor een raadsel. Als lezer vraag je je af of er een verband is met de experimenten van Ernest Devisse, die zijn zuster probeert te reanimeren, die sinds een hartaanval in coma ligt. Haar zoon Thomas heeft ernstige twijfels over de activiteiten van zijn oom, en niet ten onrechte, want diens laatste experiment loopt volledig uit de hand. In realistische stijl getekend, in sombere kleuren ingekleurd strip met veel aandacht voor de historische situering. Prachtige, sfeervolle decors. Veel tekst, mooi tekenwerk. Bevat bovennatuurlijke elementen en geweldscènes. Het veelbelovende debuut van de jonge tekenaar. Wordt vervolgd.

————————————————-

————————————————-

Codex Angelicus Albums

Codex Angщlicus – 01 – Izaыl
Codex Angщlicus – 02 – Lisa
Codex Angщlicus – 03 – Thomas

————————————————-

Stripverhalen

Codex Angelicus

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Codex Angelicus stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.