Club Paradise strips

Ogenblikje...

Club Paradise

Club Paradise Strips van:

Tekenaar: Kolk Hanco
Scenarist: Heremans Inge, Kolk Hanco
Uitgeverij: Oog & Blik

Een Engelstalig stripverhaal van een Nederlandse tekenaar. Op de rechterpagina zien we een grafisch verslag, een doorlopend stripverhaal, van een bezoek aan New York van tekenaar Hanco Kolk, bekend van ‘Gilles de Geus’ en ‘S1ngle’. Hij tracht tevergeefs zijn strips te slijten en belandt uiteindelijk in een stripteaseclub, waar hij het gebeuren ironisch analyseert. Elke linkerbladzij is een wondermooi stukje grafiek, als ze groter waren geweest bijna om uit te snijden en aan de muur te hangen, waar in een of twee kleuren en luttele vloeiende lijntjes een vrouwenfiguur wordt uitgebeeld. Een (fors) beetje minder kan soms mooier zijn, de minimale benadering van het vrouwenlichaam. Eveneens minimale Engelse teksten, een van de langste is: ‘Of course there is the other truth of a dirty old man finding a respectable excuse for spending a night at a stripclub, pretending he’s only there to make an artbook about it’. De cartoonachtige strip is omgeven door schetsen; samen met de sublieme tekeningen verdient het geheel inderdaad de kwalificatie book of art. Een must voor liefhebbers van tekenkunst in het algemeen en die van Kolk in het bijzonder.

Club Paradise – 01 – Club Paradise

————————————————-

Stripverhalen

Club Paradise

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Club Paradise stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.