Claudia de Vampierridder strips

Ogenblikje...
Claudia de Vampierridder

Claudia de Vampierridder Strips van:

Tekenaar : Tacito Franck
Scenarist : Mills Pat
Uitgeverij : Prestige

Claudia de Vampierridder is de Nederlandstalige vertaling van de Frans – Britse stripserie Claudia Chevalier Vampire. In Nederland wordt deze uitgegeven door Uitgeverij Prestige. Het is een spin – off van Requiem De Vampierridder.

Het verhaal is geschreven door Pat Mills (o.a. bekend van Sláine en ABC Warriors). De illustraties worden gedaan door Franck Tacito (o.a. 666, 6666 en Dead Hunter).

————————————————-

————————————————-

Claudia de Vampierridder Albums

Claudia De Vampierridder – 01 – De Hellepoort
Claudia De Vampierridder – 02 – Gevaarlijke Vrouwen
Claudia De Vampierridder – 03 – Rode Opium
Claudia De Vampierridder – 04 – Het Teken Van Het Beest

————————————————-

Stripverhalen

Claudia de Vampierridder

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Claudia de Vampierridder stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.