Clara strips

Ogenblikje...
Clara

Clara Strips van:

Tekenaar: Chauzy Jean – Christophe
Scenarist: Lapière Denis
Uitgever : Casterman

Clara is een jonge vrouw van twintig en is noodgedwongen privédetective geworden toen haar vader stierf en de zaken van ‘m overnam. Niet alleen de klanten heeft Clara geërfd, maar ook zijn kantoor, zijn vriendenkring en welgeteld één lopende zaak die Clara in het eerste deel afrondde. In dit tweede deel krijgt Clara een bizarre maar lucratieve opdracht. Paul Ruud, een weirdo die gelooft dat hij een afgezant is van God en zodoende onkwetsbaar, vraagt Clara om hem te schaduwen en rapport uit te brengen over alle gebeurtenissen. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt Clara op haar beurt geschaduwd door Nathalie Kupperman, een kunstenares die portretten maakt van onbekenden.

Het eerste deel van Clara, De Erfenis, was indrukwekkend te noemen en dit vervolg moet er zeker niet voor onderdoen. Integendeel. Chauzy en Lapière lossen probleemloos de hooggespannen verwachtingen in. Clara is zonder twijfel een van de beste nieuwe reeksen van Casterman en een aanrader voor iedereen die houdt van een sterk scenario, vormgegeven met zeer degelijke tekeningen.

————————————————-

————————————————-

Clara Albums

Clara – 01 – De Erfenis
Clara – 02 – De Onvoltooide Engel
Clara – 03 – De Verdwijning

————————————————-

Stripverhalen

Clara

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Clara stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.