Chris Melville strips

Ogenblikje...
Chris Melville

Chris Melville Strips van:

Tekenaar: Hulet Daniel
Scenarist: Duchâteau André – Paul, Kuyssche Alain De
Uitgever : Arcadia

Chris Melville had zijn reis naar de Caraïben wellicht helemaal anders voorgesteld. Toen hij enkele dagen geleden op Grenada toekwam, droomde hij nog weg van de immense witte stranden, het geruis van het zand tegen z’n benen en de metershoge golven die hij zou moeten bedwingen om zijn ultieme droom te verwezenlijken: het wereldkampioenschap surfen winnen.

Niets liet echter vermoeden dat hij terecht zou komen in een web van politieke intriges, smokkel, drugs en zelfs moord. Samen met Tony, een lokale jongen, en Joe, een louche ogende politie – inspecteur, neemt hij het – in een strijd op leven en dood – op tegen de corrupte maffiabaas Iturralde en zijn niets of niemand ontziende hulpjes…

Chris Melville is ontstaan uit een idee van Alain De Kuysche, die begin jaren tachtig hoofdredacteur was van het stripweekblad Spirou/ Robbedoes. André – Paul Duchâteau (o.a. Rik Ringers, Chick Bill, Terreur) stoomde een spannend scenario klaar en Daniel Hulet (o.a. Macabere Sfeer, Extra Muros) zorgde voor het minutieuze tekenwerk dat het album volledig tot z’n recht laat komen.

Chris Melville – 01 – Caribbean Traffic

————————————————-

Stripverhalen

Chris Melville

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Chris Melville stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.