Champions strips

Ogenblikje...
Champions

Champions Strips van:

Tekenaar: Pierret Michel, Venanzi Marco
Scenarist: Nolent Alexis
Uitgeverij: Casterman

De reeks Champions, naar een idee van Soeur Emmanuelle, stelt biografieën voor van reële personages die symbool staan voor zelfverwezenlijking. De klemtoon ligt op hun morele en menselijke kwaliteiten. Zinedine Zidane groeit op in een arbeiderswijk in Marseille. In de zomer speelt hij de hele dag voetbal en organiseert hij samen met zijn vrienden wereldkampioenschappen. Zijn bescheiden familie en de eenvoudige levensstijl leren hem principes bij die hij heel zijn leven zal toepassen: werk, respect en de wil om iets te bereiken. De opbrengsten van dit stripverhaal gaan naar de ‘Soeur Emmanuelle’ genootschap

Champions – 01 – Zidane

————————————————-

Stripverhalen

Champions

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Champions stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.