Cel Financien strips

Ogenblikje...
Cel Financien

Cel Financien Strips van:

Tekenaar : Mutti Andrea
Scenarist : Malka Richard
Uitgeverij : Standaard

Toen de USSR nog één grote wijnvlek was, werd hun president Gorbatsjov langs alle kanten ingehaald door de tijd. Het land wou vrij zijn, het wou ontdooien, het wou vooral privatiseren! Perestrojka alom. Het rijke westen beefde voor de gevolgen van die onafhankelijksdrang. Om een nucleaire chaos te voorkomen, gaf het Internationaal Monetair Fonds de ontwaakte beer een cheque van 100 miljard dollar. Helaas waren de echte heersers toen al corrupt en vloeide veel van dat geld via spookfirma’s naar de oostblokmaffia. Jaren later dook één van die louche zaakvoerders onverwachts op in Parijs. De jonge procureur van de lokale financiële recherche, Eval Caïn, rook wild. Groot wild. Maar hij jaagt niet alleen…

————————————————-

————————————————-

Cel Financien Albums

Cel Financiδn – 01 – Corruptie
Cel Financiδn – 02 – Inside Information
Cel Financiδn – 03 – S.W.I.F.T

————————————————-

Stripverhalen

Cel Financien

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Cel Financien stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.