Cañari strips

Ogenblikje...
Cañari

Cañari Strips van:

Tekenaar : Meglia Carlos
Scenarist : Chrispeels Didier
Uitgeverij : Silvester

De Azteken heersten in Mexico voordat de Europeanen er voet aan wal zetten. De jonge Cañari verliest tijdens het water halen haar jonge broertje Xaotil uit het oog. ’s Avonds komt ze zonder hem thuis. Haar vader stuurt haar op pad om Xaotil te zoeken en zo komt ze bij de heilige tempels van Tulum terecht. Cañari is geschreven door Didier Crisse, bekend van onder andere Atalante en Het Kristallen Zwaard. Hij werkt al jaren aan verschillende stripseries waarin steeds een land of cultuur centraal staat. Carlos Meglia tekent de serie. De Argentijn tekende in de jaren tachtig voor de wereldberoemde animatiestudio Hanna – Barbara. Zijn animatiestijl is in de loop der jaren geperfectioneerd tot een stripvorm.

————————————————-

————————————————-

Cañari Albums

Canari – 01 – De Gouden Tranen
Canari – 02 – De Laatste Golf

————————————————-

Stripverhalen

Cañari

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Cañari stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-





U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.