Café Cowala strips

Ogenblikje...
Café Cowala

Café Cowala Strips van:

Tekenaar: Roover Bruno de
Scenarist: Roover Bruno de
Uitgever: Ballon Media

Sinds kort week kan je bij de stripboer de eerste stripworp van Bruno De Roover, ofte Roover, Café Cowala kopen. De eenpaginagags over de klandizie van het mafste café ter wereld verschenen eerder al in P-magazine, en waren al eens te verkrijgen in albumversie als extraatje bij dat eerder vernoemde magazine. Ballon Media brengt dit album nu ook uit op de algemene stripmarkt, en sta ons toe jou te wijzen op de noodzaak tot aanschaf van dit album.

Niet alleen is het genadeloos grappig, en daarboven meer dan degelijk getekend, ze kietelt ook dat plekje tussen Monty Python en de vettige toogmop, dat kleine plekje waar we zo graag en zo weinig gekieteld worden. Want laat ons eerlijk zijn, er is weinig toogpraat voor meerwaardezoekers op de markt tegenwoordig.

Om anale seksgrappen rond homo’s, luie Walen die niet willen werken, kleine mensen die op Smurfen lijken en tutti quanti te laten werken, moet je van goeden huize zijn. En blijkbaar is Roover van dat kaliber. Roover laat zijn bejaarden lekker seniel zijn, losers hopeloos zielig en lekkere grieten gewoon lekkere grieten zijn. Het verwondert ons dat Roover ook niet gekender is. Iemand die zoiets genadeloos grappigs maakt, mag toch wel wat meer sant in eigen land zijn.

Roover heeft nog materiaal genoeg voor een tweede album, maar het hangt naar het schijnt wat af van de verkoop van deel 1 of die wel het daglicht zal zien. Voor ons moet die er zeker komen. En jij moest je al naar de winkel aan het reppen zijn.

Café Cowala – 01 – Café Cowala
Café Cowala – 02 – Café Cowala
Café Cowala – 03 – Café Cowala

————————————————-

Stripverhalen

Café Cowala

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Café Cowala stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.