Broodje Crisis strips

Ogenblikje...

Broodje Crisis

Broodje Crisis Strips van:

Tekenaar: Jager Gerrit de
Scenarist: Jager Gerrit de
Uitgeverij: Business Contact

Word jij ook depressief van al die negatieve beurscijfers, faillisementen, herstructureringen en reddingsacties voor noodlijdende banken? Humor verzacht de zeden en daarom wordt de nieuwe cartoonbundel van Gerrit de Jager ook in België uitgebracht. De Jager is vaste cartoonist bij de Nederlandse krant Het Financieele Dagblad en zijn nieuwe boekje bundelt de cartoons die hij maakte van het prille begin van de crisis met foreclosures in de VS over de donderslag bij heldere hemel van Lehman Brothers, Fortis en ABN Amro tot de perikelen over de toplonen. Hij heeft daarnaast nog een paar keer aandacht voor de politieke crisis in ons Belgenlandje.

Cartoons maken over de crisis blijft iets aparts en als lezer heb je dan beter genoeg kennis van de financieel-economische actualiteit van de afgelopen twee jaar om goed te kunnen volgen. Neem daarbij nog de Nederlandse context waarin deze cartoons geplaatst zijn (Gerrit Zalm?) en dat alles maakt dat sommige cartoons niet zo begrijpelijk zijn. Maar al bij al is dit boekje een aangenaam tussendoortje.

Broodje Crisis – 01 – De Recessie Gestript

————————————————-

Stripverhalen

Broodje Crisis

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Broodje Crisis stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.