Boven de Wolken strips

Ogenblikje...
Boven de Wolken

Boven de Wolken Strips van:

Tekenaar : Hugault Romain
Scenarist : Hugault Romain
Uitgeverij : Silvester

De Franse toppiloot Pierre Lucas – Ferron wordt gered door de Amerikaanse toppiloot Allan Thompson. Hij was neergestort in de Andes. De twee vliegers worden vrienden. Boven de wolken delen ze hun liefde voor vliegen, aan de grond zitten ze achter hetzelfde meisje aan. Pierre verdwijnt nadat hij bijna om het leven komt bij een crash. Allan geeft zich vrijwillig op voor de oorlog in Europa. Daar ontmoetten de twee gewezen vrienden elkaar opnieuw. Ze vechten vooral tegen elkaar ook al zijn ze bondgenoten. Ze strijden zij aan zij, van aangezicht tot aangezicht…

————————————————-

————————————————-

Boven de Wolken Albums

Boven De Wolken – 01 – Het Duel
Boven De Wolken – 02 – Gevechten
Boven De Wolken – 03 – De Laatste Vlucht

————————————————-

Stripverhalen

Boven de Wolken

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Boven de Wolken stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.