Bob Morane Presenteert strips

Ogenblikje...
Bob Morane Presenteert

Bob Morane Presenteert Strips van:

Tekenaar: Laverdure Claude
Scenarist: Delisse Luc
Uitgever : Miklo

Het doel van de collectie “Bob Morane presenteert…” is om de lezers van avonturenverhalen kennis te laten maken met stripbewerkingen van beroemde auteurs, zoals Jules Verne, Arthur Conan Doyle, H. G. Wells, Loup Durand, Jean Ray, enz. Maar ook met de strips van personages die aan het fantasierijke brein zijn ontsproten van scenaristen zoals Michel Greg, Jean – Michel Charlier, enz… Elk album begint met een voorwoord van Henri Vernes en een korte biografie plus bibliografie van de auteur.

Bob Morane Presenteert – 01 – Jules Verne Reis Naar Het Middelpunt Der Aarde

————————————————-

Stripverhalen

Bob Morane Presenteert

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Bob Morane Presenteert stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.