Blueberry Door… strips

Ogenblikje...

Blueberry Door...

Blueberry Door… Strips van:

Tekenaar: Blain Christophe
Scenarist: Sfar Joann
Uitgeverij: Dargaud

De legende is springlevend, dankzij dit tweeluik van Blain en Sfar! Tijdens een patrouille in de omgeving van een indianenreservaat, is Blueberry getuige van de moord op twee stamvrouwen door drie blanke jongeren. Hij wil een nieuwe indianenoorlog tot elke prijs vermijden, en gaat op zoek naar de clan. De twee slachtoffers zijn niemand minder dan de vrouw en de dochter van de oorlogszuchtige krijger Amertume. Hij krijgt steun van de woeligste leden van de groep. Zal de strijdbijl begraven blijven? In het fort brengt Blueberry verslag uit bij zijn commandant, een harde en taaie man, wiens vrouw onze held niet onberoerd laat.

Blueberry Door… – 01 – Apache Rancune

————————————————-

Stripverhalen

Blueberry Door...

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Blueberry Door… stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.