Bloodborne strips

Ogenblikje...
Bloodborne

Bloodborne Strips van:

Tekenaar: Kowalski Piotr
Scenarist: Kot Ales
Uitgeverij: Daedalus

Zoek Bleekbloed om de jacht te overstijgen! Een naamloze Jager ontwaakt in een stad die geteisterd wordt door een vreselijke plaag. Schrikwekkende beesten sluipen door de schaduwen en het bloed van de verdoemden kleeft aan de straatstenen. De Jager gaat op zoek naar Bleekbloed, de enige uitweg uit de eindeloze Nacht van de Jacht! Ontdek de verschrikkelijke geheimen van Old Yarnham in deze nieuwe comicreeks gebaseerd op het bejubelde videospel Bloodborne.

————————————————-

————————————————-

Bloodborne Albums

Bloodborne – 01 – De Dood Van Slaap 1
Bloodborne – 02 – De Dood Van Slaap 2

————————————————-

Stripverhalen

Bloodborne

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Bloodborne stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.