Bloesems In De Herfst strips

Ogenblikje...
Bloesems In De Herfst

Bloesems In De Herfst Strips van:

Tekenaar: Jongh Aimée de
Scenarist: Drousie Benoît
Uitgeverij: Blloan

Hij heet Ulysses. Hij is al jaren weduwnaar en als hij op zijn 59ste zijn job als verhuizer verliest, duikelt hij in grote eenzaamheid. De banden met zijn kinderen aanhalen? Geen optie: zijn dochter verongelukte op haar zestiende en zijn zoon wordt helemaal opgeslorpt door zijn werk. Zij is mevrouw Solenza. Mediterranea is haar voornaam en ze heeft 62 jaar op de teller. Ze was een vroeger een gevierd fotomodel en haalde ooit nog de cover van Lui. Ze is nooit getrouwd en runt nu de kaashandel van haar moeder die net gestorven is na een aanslepende ziekte. Hun dagen tikken troosteloos weg en de rompslomp kan hun isolement niet langer verbergen. Tot zich een mirakel voordoet: er ontstaat een heus liefdesverhaal tussen hen beiden. Dat het zo laat komt, maakt het er alleen maar mooier op. De toekomst lacht hen toe. In de nadagen van hun leven beleven een man en een vrouw een prachtig liefdesverhaal. Graphic novel van supertalent Aimée de Jongh op scenario van Zidrou. De Rotterdamse maakte naam met de krantenstrip Snippers en de bejubelde en bekroonde graphic novel De terugkeer van de wespendief (verfilmd en vertaald in het Frans, Engels, Spaans en Servisch).

Bloesems In De Herfst – 01 – Bloesems In De Herfst

————————————————-

Stripverhalen

Bloesems In De Herfst

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Bloesems In De Herfst stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.