Billy The Cat strips

Ogenblikje...
Billy The Cat

Billy The Cat Strips van:

Tekenaar : Colman Stéphane
Scenarist : Desberg Stephen
Uitgeverij : Dupuis

Billy the Cat is een Frans – Belgische stripreeks, bedacht door Stephen Desberg en Stephan Colman, alsmede een op deze strip gebaseerde animatieserie. De strip verscheen voor het eerst in september 1990 en telt 11 delen.

De serie draait om een jongen genaamd Billy. Hij is een pestkop die zich vooral richt op dieren. Reeds vroeg in de eerste strip komt hij om het leven wanneer hij wordt aangereden door een auto. Vanuit het hiernamaals wordt hij vervolgens terug naar de aarde gestuurd in de gedaante van een jonge kat om zo boete te doen voor zijn slechte gedrag.

Billy kan zich nog steeds zijn vorige leven als mens herinneren. Hij maakt een paar nieuwe vrienden, waaronder de zwerfkat Mr. Hubert. Deze leert hem te overleven op straat. Billy bezoekt een paar maal zijn huis, maar zijn ouders herkennen hem niet. Alleen zijn zusje Maartje beseft wie Billy werkelijk is en vergezelt hem soms op zijn belevenissen.

————————————————-

————————————————-

Billy The Cat Albums

Billy The Cat – 01 – In De Huid Van Een Kat
Billy The Cat – 02 – Het Lot Van Pirmin
Billy The Cat – 03 – De Zomer Van Het Geheim
Billy The Cat – 04 – Saucijs De Verschrikkelijke
Billy The Cat – 05 – Het Oog Van De Meester
Billy The Cat – 06 – Billy’s Keuze
Billy The Cat – 07 – Billy’s Bende
Billy The Cat – 08 – Poezenparadijs
Billy The Cat – 09 – Meneer Papa

————————————————-

Stripverhalen

Billy The Cat

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Billy The Cat stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.