Biep En Zwiep strips

Ogenblikje...
Biep En Zwiep

Biep En Zwiep Strips van:

Tekenaar : Morjaeu Luc
Scenarist : Morjaeu Luc
Uitgeverij : De Stripuitgeverij

Biep en Zwiep is een Vlaamse stripreeks over de twee kibbelende heksen Biep en Zwiep. Deze twee heksen zijn begin jaren ’90 bedacht door Luc Morjaeu. In het begin schreef ook Jan Ruysbergh mee aan de reeks. De strip verscheen in de Jommekeskrant, een krant voor kinderen die wekelijks met Het Nieuwsblad wordt verspreid, en later in de vakantieboeken van Jommeke. Eind 1999 kwam het eerste Biep en Zwiepstripalbum uit. Na vijf albums gaven de auteurs er de brui aan. De figuren zijn geïnspireerd op de heksen Haakneus en Steketand uit de stripreeks Jommeke.

————————————————-

————————————————-

Biep En Zwiep Albums

Biep En Zwiep – 01 – Drakensoep En Knibbel Knabbel Knuisje
Biep En Zwiep – 02 – Toverdrab + Sodavlees En Flapkaas
Biep En Zwiep – 03 – Biep En Zwiep Breken Door!
Biep En Zwiep – 04 – Heksentoeren

————————————————-

Stripverhalen

Biep En Zwiep

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Biep En Zwiep stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.