Betty & Dodge strips

Ogenblikje...
Betty & Dodge

Betty & Dodge Strips van:

Tekenaar: Caju Thomas Du
Scenarist: Beirs Pat van, Rijckeghem Jean – Claude van
Uitgever : Standaard

“Engeland, 1937. De negentienjarige Betty Burgess is mooi, aristocratisch en verloofd met de fijne jongeman Harry Mortimer. Dan ontdekt ze door een stom toeval dat ze een biologische vader heeft: een Duitse atoomgeleerde die naar New York is gevlucht. Betty’s knusse, zorgeloze leventje op het Engelse platteland komt plots tot stilstand. Ze vertrekt naar de VS om haar vader te zoeken. Maar daar verneemt ze dat hij zich schuil houdt voor de spionnen van Adolf
Hitler. In haar zoektocht naar haar vader kruist Betty het pad van een kleverige Duitse consul, twee kille moordenaars en, ergst van al, de verschrikkelijk onuitstaanbare persfotograaf Dodge, die ze maar niet van zich kan afschudden…”

————————————————-

————————————————-

Betty & Dodge Albums

Betty & Dodge – 01 – Moord In Manhattan
Betty & Dodge – 02 – Crash In QuΘbec
Betty & Dodge – 03 – Gijzeling In Kent
Betty & Dodge – 04 – Aanslag Op Engeland
Betty & Dodge – 05 – Vermist In Madrid
Betty & Dodge – 06 – Verraad In De Pyreneeën

————————————————-

Stripverhalen

Betty & Dodge

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Betty & Dodge stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.