Betsy’s Bedgenoten strips

Ogenblikje...
Betsy's Bedgenoten

Betsy’s Bedgenoten Strips van:

Tekenaar: Downs Sarah
Scenarist: Kurtzman Harvey
Uitgeverij: Dendros, Titanic Strips

Een verzameling strips uit het blad ‘Playboy’. Het onderwerp is dus sex en wel op een komische wijze. In een of twee pagina’s beslaande korte strips komen alle variaties aan bod. Echt harde porno moet men niet verwachten, er is wat bloot te zien, maar over het algemeen wordt er meer gepraat over sex. Af en toe wordt het zelfs echt therapeutisch. Het niveau is dan ook wisselend, hoewel nooit echt grof, maar al deze strips zo dicht bij of (op) elkaar in plaats van 1 x per maand, geeft toch wat oververzadiging. De tekenstijl is wat flets en de figuren karikaturaal. Mooi gebonden uitgegeven, voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen.

Betsy’s Bedgenoten – 01 – Betsy’s Bedgenoten

————————————————-

Stripverhalen

Betsy's Bedgenoten

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Betsy’s Bedgenoten stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.